Kickoff och teambuilding

Teambuilding / Kickoff

Blomstrande team –
teambuilding och kickoff på nytt sätt!

Välkomna ut i det gröna, till en peppande halvdag för arbetslaget, teamet eller föreningen. Här blir det kreativa stunder tillsammans med tid för egna tankar, goda samtal och härliga gemensamma skratt. Ni blir stärkta som individer och som grupp, och kommer sannolikt längta efter samarbete på jobbet.
Vi bjuder in er till:

• Roliga och trivsamma teamövningar som stärker teamet.
• Guidade reflektioner, enskilt och i grupp.
• En lustylld riktning framåt tillsammans.
• Blomstrande workshop; pyssel med blommor och grönt tillsammans med utbildad florist och blomstermakare.
• Avkopplande trädgårdshäng bland blommor och blad, som ger er ypperliga förutsättningar för avslappnade samtal.

Den här halvdagen jobbar vi tillsammans med er för att skapa teambuilding. Ni får under lättsamma former inspiration, utrymme för dialog och tid för gemensamma aktiviteter som ger ökad teamkänsla.
Nya insikter, kunskaper om er själva och varandra och blommor – det här är nämligen en teambuilding/kickoff där ni får arbeta med blommor och grönt!

Plats: Flora Flygare i Äspö (nära Smygehamn).
Tid: kl. 12.30-17.00 en dag i juli-augusti-september. 
Kostnad:
900 kronor/person inklusive fika.
Anmälan, förfrågan och bokning 
via kontaktformuläret.
Kursledare: 
Teambuilding med UGL-utbildad chef Anneli Nilsson, blomstrande workshop med blomstermakare Marie Carlsson på Flora Flygare.

Teamutveckling

Teamutveckling
i fantastisk slottsmiljö

Roligt och effektivt – toppenkombo för både gott samarbete och önskvärda resultat i verksamheten. Kom till Jordberga Slott i Skåne och arbeta med ditt team!
Teamutveckling för ledningsgruppen, styrgruppen, teamet eller arbetslaget, med positiva effekter både på plats och när ni är tillbaka i vardagen på arbetet igen.
Ni träffas och umgås i storslagen miljö, äter gott och har bästa förutsättningar för att skapa nya goda vanor för kommande leveranser. På Jordberga har ert team exklusiv tillgång till hela hotellet, oavsett om ni väljer att strosa i parken, softa i soffgruppen eller använda konferensrummen.

Teamutvecklingen utgår från de behov ert team har och kan handla om ökad effektivitet, förbättrat samarbete, nya infallsvinklar och om att hitta glädjen i det gemensamma arbetet. Ni utforskar nya perspektiv, ökar förståelsen för hur ni påverkar varandra och sätter fokus på era framgångsfaktorer. Utvecklingsledaren guidar er utifrån egen erfarenhet av arbete i olika team, ledningsgrupper och styrgrupper, och har tidigare varit kommunikationschef på Trafikverket i södra Sverige och är skolad i ledarskap och utveckling, däribland handledarutbildad inom Utveckling för grupp och ledare (UGL).
Tiden ni investerar i denna teamutveckling ska ge er en vitamininjektion som varar länge!

BOKNING via Jordberga Parkhotell enligt era önskemål om datum och tider: www.jordberga.se

Jordberga Parkhotell mot blå himmel.