Rekommendationer

Ett par röster om drivkraft : GLÄDJEs ägare Anneli Nilsson

”I vårt samarbete när Anneli och jag arbetade för att förtydliga processflödet för underhåll av järnvägar samt förbättra kommunikationen inom underhållskontraktens projektteam var Anneli en helt avgörande spelare.
Anneli har den unika kombinationen av att både kunna bidra med energi, inspiration och entusiasm och samtidigt vara väldigt målfokuserad och resultatorienterad och med sin starka drivkraft säkra att processen går i mål.
Den positiva energin är en kritisk framgångsfaktor i allt utvecklingsarbete och något som jag upplever att det rätt ofta finns brist på i olika organisationer. Samtidigt räcker det inte med en hög energinivå – tydliga mål och struktur för arbetet behöver också finnas på plats. Med Anneli vid rodret får man båda delarna. Man får dessutom en snabbtänkt och omtänksam ledare.
Sedan är det väldigt roligt att jobba tillsammans med Anneli. När man går ifrån ett möte med henne har man garanterat högre energinivå än man hade före mötet! Och man har fått med sig många nya, kloka tankar och perspektiv!”

Charlotte Hartelius-Klaar
Administration Programme Manager, Project Support & Administration at ESS, European Spallation Source

 

”Annelis positiva energi och målmedvetenhet smittar verkligen av sig på alla runt omkring. Som ledningsgruppskollega under flera år har jag på nära håll sett hur Anneli helhjärtat engagerar sig i olika verksamhetsfrågor med ett öppet sinne och en alltid lika lösningsfokuserad inställning. Jag upplever även Anneli som en mycket varm person som är genuint intresserad av sina medmänniskor och att hjälpa dem att utveckla sin egen potential. Egenskaper som har bidragit stort i vår verksamhets arbete med medarbetar- och ledarskapsutveckling.”

Peter Sundbom
Projektledare/strateg på Trafikverket

 

När man är ny på ett jobb och försöker sätta sig in i verksamheten och lära känna sina nya kollegor i organisationen, finns det ofta någon/några som bidrar extra mycket till att man snabbt kommer igång och känner sig välkommen på riktigt. Anneli var en sådan för mig på Trafikverket. Professionell och engagerad, pigg och glad, alltid öppen för att tänka nytt samt rakryggad och modig för att våga testa nya idéer blev hon en förebild för mig. Under perioden när jag var tf Kommunikationschef för Stockholm-Öst med allt vad det innebar inklusive arbetet i ledningsgruppen, var Anneli ett värdefullt och viktigt stöd för mig. Tillsammans kunde vi vrida och vända på externa och interna utmaningar och diskutera olika lösningar. Jag uppskattar verkligen Annelis vänskap och integritet och önskar henne allt gott oavsett vad hon tar sig för i livet!”

Charlotte Thorell
Marknadsföring, Kommunikation, Ledare, Mentor, Certifierad för professionellt styrelsearbete

 

”I mitt möte med Anneli upplever jag en värme och en öppenhet. En driftig, grundlig, omtänksam, härlig medmänniska som inte är rädd för att visa sin sårbarhet och som kan möta mig där jag är.”

Lina Ahlqvist
Företagsägare, yogainstruktör och terapeut på Madevalina Yoga